Käyttöehdot

Lue huolellisesti alla olevat käyttöehdot. Ehdot määrittelevät pääsysi ja käyttöoikeuksesi Oriental xPress Oy:n verkkopalveluun (“Sivusto”). Mikäli et hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan, olet velvollinen lopettamaan verkkopalvelun käytön välittömästi. Jatkamalla verkkopalvelun käyttöä ja/tai sivuilla olevia palveluita sitoudut näihin käyttöehtoihin.

Oriental xPress Oy:n verkkopalvelu ja sivuilla olevat tekstit ja sisältö – mukaanlukien erityisesti kuvat, tunnukset, taulukot ja tekstit ja niiden sijoittelu on suojattu tekijänoikeuslailla ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

Tämän perusteella sivustolla olevan sisällön tai sisällön osan julkaiseminen, jakelu, esittäminen julkisesti ja kopioiminen on salittua vain jos siihen on hankittu etukäteen kirjallinen suostumus Oriental xPress Oy:lta.

Sivustoa voi selailla ja sen sisältöä voi tulostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Oriental xPressin suostumus vaaditaan ennen minkään materiaalin osan julkista esittämistä. Osan sivustolla olevista dokumenteista käyttö voi vaatia lisäehtoja, jotka on ilmoitettu kyseessä olevissa dokumenteissa.

Tiedot ja ehdot, jotka on esitetty sivustolla on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva Oriental xPressistä ja yrityksen markkinointiin ja voi sisältää virheitä. Oriental xPress ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.

Oriental xPress:llä ei ole vastuuta sivustolla mahdollisesti olevien linkkien ja niiden takana olevien sivustojen sisällöstä. Edelleen linkki jollekin muulle sivulle ei merkitse että Oriental xPress sponsoroi tuotteita tai palveluita, joihin mahdollisesti on viitattu ulkopuolisilla sivustoilla.

Oriental xPress Oy ei ole vastuussa käännösvirheistä tai käännetyissä teksteissä mahdollisesti olevista epätäsmällisyyksistä, Tämä koskee tekstejä, jotka on julkaistu Oriental xPressin sivustolla tai muilla sivustoilla, joihin on linkki Oriental xPressin sivustolta.

Oriental xPress ei ole vastuussa suorasta tai epäsuorasta vahingosta tai kulusta, jotka aiheutuvat sen sivuston käytöstä, sivustolla olevasta virheestä, toimimattomuudesta, yhteensopivuusongelmasta tai sivustolla olevien tietojen luvattomasta muuttamisesta, viiveistä tiedonsiirrossa, tietokoneviruksesta, yhteys- tai järjestelmäongelmasta tai vastaavista syistä.

Ladatessasi materiaalia jollekin Oriental xPress Oy:n serverille tai verkkosivulle sitoudut seuraaviin asioihin: (a) materiaaliin ei sisälly mitään laitonta ja se ei ole miltään osin soveltumaton julkiseen esittämiseen; (b) teet parhaasi tarkistaksesi ja poistaaksesi virukst ja vahingolliset elementit ennen materiaalin lataamista; (c) ladattava materiaali on täysin omistuksessasi tai sinulla on oikeus sen toimittamiseen meille; (d) et aloita oikeustoimia meitä vastaan koskien materiaalia, jonka lataat, ja sitoudut korvaamaan meille mikäli kolmas osapuoli aloittaa oikeustoimia meitä vastaan koskien lataamaasi materiaalia.

Kaikki tieto tai ideat, jotka on toimitettu Oriental xPress Oy:lle tämän verkkosivuston kautta siirtyy omistukseemme ja niitä voidaan käyttää vapaasti Oriental xPress Oy:n toimesta poislukien tilausprosessiin liittyvä materiaali, joihin liittyvät ehdot löytyvät yksityisyyspolitiikka sivulta.