Painoteknologia

Pystymme toteuttamaan melkein mitä tahansa

Värien hallinta

Värien hallintaprosessimme avulla pystymme kontrolloimaan ja takaamaan, että värit ovat täsmälleen sellaisia kuin suunnittelit. Ei pelkästään visuaalisesti, tulos voidaan myös mitata. Prosessillamme pystymme lyhentämään toimitusaikaa ja edelleen vähentämään kuluja poistamalla tarpeen erilliselle koevedokselle.

Digitaalinen painaminen

Canon Image Press, Xerox ja Océ Vario painokoneilla voimme täyttää asiakkaidemme vaatimukset korkeimmalla laadulla kilpailukykyiseen hintaan. Digitaalinen painaminen sopii hyvin pienivolyymisiin tilauksiin, personoituihin tuotteisiin ja suurkokotulostukseen.

Offset-painaminen

Meillä on miljoonien sivujen kapasiteetti offset-painamiseen. Huippuluokan 6 ja 8 värin Heidelberg painokoneet takaavat korkealaatuisen ja nopean tuotannon. Offset-teknologia on ideaalinen suuren volyymin tilauksiin sekä laajaan valikoimaan perinteisiä painotuotteita.

Silkkipaino

Meillä on vuosikymmenien kokemus silkkipainamisesta yhdistettynä jatkuvasti kehittyvään tekniseen osaamiseen joten pystymme tuottamaan korkealaatuista jälkeä edulliseen hintaan. Silkkipaino sopii parhaiten tekstiili- ja kangastuotteisiin, matkamuistoihin ja keräilyesineisiin, ja jopa painamiseen tummalle / mustalle paperille.

Sublimaatio-painaminen

Sublimaatio painotekniikalla voimme tulostaa kestäviä kuvia erilaisille materiaaleille (esimerkiksi kankaille, metalleille jne.) Painoprosessin aikana muste liitetään tuotteen pintaan lämmön ja paineen avulla, jonka seurauksena jäljestä tulee kestävää ja luonnollisen näköistä. Pitkänkään ajan jälkeen väri ei halkeile, kuoriudu tai haalistu.