Yrityksen arvot

Our daily operation is driven by our values.

Our daily operation is driven by our values.


At Oriental xPress we defined our values
to maximize our customers’ satisfaction.


Our goal is to build a trusting and long-term relationship
both with our clients and our manufacturing partners.

Asiakaskeskeisyys

Asiakkaan tarpeet ovat kaiken toimintamme keskipisteessä. Palveluprosessimme on rakennettu asiakaan tarpeita ajatellen ja kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaidemme mahdollisiin yksilöllisiin vaatimuksiin. Toimintatapa on avainasemassa kun kehitämme palveluamme paremmaksi ja tehokkaammaksi maksimoidaksemme tyytyväisyyden palveluihimme. Toiminnan jatkuva kehittäminen ja uudistaminen takaavat, että pystymme pitämään lupauksemme ja edelleen parantamaan palveluamme.

Riippumattomuus

Tiedämme että sopivimman painotoimittajan löytäminen on vaikeaa. Asikkaiden kampanjoiden ja tuotteiden menestys on erittäin riippuvainen painotuotteiden laadusta ja painopalveluiden täsmällisyydestä. Pyydä apua painotuotteiden ammattilaiselta! Oriental xPress valitsee verkostostaan sopivimman toimittajan asiakkaan vaatimusten perusteella. Yhtiömme edustaa asiakasta ei painotaloa ja riippumattomuus on toimintamme perusajatus.

Sitoutuminen

Noudatamme toiminnassamme tarkasti korkeita eettisiä periaatteita. Luotettavuus on keskeisessä asemassa kaikessa toiminnassamme ja täytämme lupauksemme tinkimättä. Sitoutuminen ei koske pelkästään asiakassuhteita vaan myös toimintaa partnereidemme kanssa. Tavoitteenamme on rakentaa luotetavia ja pitkäaikaisia yhteistyösuhteita sekä asiakkaisiimme että valmistuspartnereihimme.

Ympäristötietoisuus

Ympäristöasioiden huomioiminen on entistä tärkeämpää kaikessa yritystoiminnassa. Asian tärkeyden takia yrityksemme on sitoutunut panostamaan ympäristöasioihin ja seuraamaan tarkasti alueeseen liittyvää kehitystä. Perinteisten teknologioiden rinnalla tarjoamme mahdollisuuden ympäristön kannalta vähän kuormittaviin vaihtoehtoihin. Toimintamme sisäiset prosessit on myös tehty siten, että ympäristöasiat tulevat huomioiduiksi.