Toimintamalli

Tuomme lisäarvoa painopalveluihin

Optimaalisen painopalvelun valitseminen ei ole helppoa. Olet saattanut löytää käyntikorteille ja mainoslehtisille toimittajan, jolta saat kohtuulliseen hintaan hyvää laatua. Kun yrityksesi kasvaa, tarpeesi mainostaa yritystäsi muuttuvat. Huomaat että nykyinen toimittajasi ei joko pysty täyttämään muuttuneita vaatimuksia tai tarjoamaan kilpailukykyistä kokonaisratkaisua. Tämän seurauksena pyydät tarjouksia eri yrityksiltä. Olet yhteydessä useampaan painotaloon ja saatat tehdä yhteistyötä useamman toimittajan kanssa, kunnes löydät sopivimman. Tämä prosessi voi viedä runsaasti aikaa ja tulla samalla kalliiksi.

Meillä on hyviä uutisia. Olemme jo tehneet tämän työn! Lopputuloksena tarjoamme seuraavat hyödyt:

SÄÄSTÄT AIKAA

Älä hukkaa aikaasi hallinnoimalla useampaa toimittajaa, painotuotteiden toimitusketjun kanssa tai opiskelemalla painoteollisuuden kielenkäyttöä. Hoidamme puolestasi kaiken tarpeellisen. Saat ratkaisun yhdeltä toimijalta ja voit keskittyä käyttämään aikasi ydintoimintaasi ja sen kehittämiseen.

SÄÄSTÄT RAHAA

Toimimalla kanssamme säästät aikaa ja suoraan rahaa. Pystyt hyödyntämään neuvottelu- ja ostovoimaamme ja teetettyä työsi alhaisempaan hintaan. Yhdistämällä erilliset tilaukset pystymme palvelemaan sinua erinomaiseen hintaan tinkimättä laadusta.

LAATUTAKUU

Teemme kaikkemme taataksemme korkeimman laadun ja tyytyväisyytesi. Tarkasti valittu toimittajaverkosto ja valikoidut materiaalit yhdistettynä uusimpaan teknologiaan auttaa meitä täyttämään ja ylittämään odotuksesi.

A:STA AINA VIIMEISEEN MERKKIIN

Olemme yhden pysäytyksen toimittaja painotuotteiden osalta. Toimittajaverkostomme kautta voimme tarjota laajan valikoiman tuotteita: normaalit painotuotteet (esitteet, mainoslehtiset, tarrat jne.), kirjat, suurtulosteet, pakkaukset, turvallisuustuotteet, etiketit, yrityslahjat ja paljon muuta. Pyydä tarjous!

KATTAVA TOIMITTAJAVERKOSTO

Voit lopettaa etsimästä sopivinta toimittajaa. Operoimme laajaa kansainvälistä toimittajaverkostoa ja voimme valita suoraan eri tarpeisiisi sopivimmat.

RIIPPUMATTOMUUS

Sen lisäksi, että operoimme kattavaa toimittajaverkostoa, olemme täysin riippumattomia. Emme ole sidoksissa yhteenkään toimittajaan, joten pystymme keskittymään aina täysin asiakkaidemme tarpeisiin.