Pakkaukset, pakkauslaatikot

Anna meidän tehdä tuotteestasi tunnistettava – myös silloin kun se on hyllyssä!

Pystymme toteuttamaan laajan valikoiman erilaisia pakkausratkaisuja, joilla voit suojata tuotteesi jakelussa ja tuoda esille parhaalla mahdollisella tavalla tuotteen brändiä myyntihyllyssä. Teknologiamme mahdollistaa pakkausten valmistamisen erilaisista materiaaleista kuten muovikalvosta, aaltopahvista, kartongista ja pakkauspapereista. Pakkaustemme turvallinen käyttö – erityisesti ruokatuotteisiin liittyen – varmistetaan ISO 9001-laatujärjestelmällä ja elintarviketeollisuuden vaatimalla HACCP-sertifioinnilla.

Prosessi liittyen pakkausratkaisujen luomiseen:

 

1. Valmistelu

Vaatimukset

Kun otat meihin yhteyttä vaatimustesi kanssa, olisi hyvä, jos voit kuvailla tuotteesi mahdollisimman tarkasti: tuotteen mitat, paino ja valmistusmäärä, tuotteen luonne (esimerkiksi elintarvike, kosmetiikka), tuotteen positiointi (huippulaatu, kustannustehokkuus) ja mahdolliset muut vaatimukset (esim. lämpötila, kosteus). Jos et etsi räätälöityä erikoispakkausta, vaan sinulle riittää pakkauksen osalta standardipakkaus, pyydämme lähettämään vastavan tuotekoodin FEFCO katalogista.

Mallintaminen

Jos päädyt yksilölliseen muotoiltuun pakkaukseen voimme tehdä mallintamisen käyttäen tähän työhön erikseen suunniteltua ohjelmistoa (Computer Aided Design/CAD). Kokeneet suunnittelijamme tekevät vaatimustesi perusteella graafisen suunnitelman ja suosittelevat materiaalit sekä mahdolliset käytettävät viimeistelymenetelmät.

Lopputuloksena saat kolmiulotteisen mallin ja/tai prototyypin ilman painatusta. Kun mallinnus on päätöksessä ja sillä on sinun hyväksyntäsi, pystymme antamaan tarkan hinnan valmistuskustannuksista.

Hinnoittelu

Viimeinen vaihe ennen valmistusta on huolellinen ja yksityiskohtainen hinnoittelu. Hinnoittelu on erittäin riippuvainen toimitusmäärästä eli kun suunnitellaan ja valmistetaan pakkausta ensimmäistä kertaa, kannattaa yleensä tehdä pienempi koetoimitus. Tällä tavalla voidaan selvittää, toimiiko pakkaus suunnitellusti eli tukeeko se myyntiä, vai onko pakkaukseen tarpeen tehdä vielä muutoksia.

2. Valmistus

Painotyö

Valmistusprosessi alkaa painotyöllä. Mallinnuksen yhteydessä määritelty materiaali ohjaa osaltaan sovellettavan painoteknologian valintaa.

Painoteknologiat >

Pintakäsittely

Painotyön yhteydessä tai heti sen jälkeen tehtävällä päällystyksellä ja muulla pintakäsittelyllä takaamme yksilöllisen lopputuloksen.

Viimeistely, päällystys >

Leikkaus/stanssaus

Pintakäsittelyn jälkeen painomateriaali leikataan, taitetaan ja prosessin viimeisenä vaiheena liimataan haluttuun muotoon. Tämän jälkeen pakkaus on valmis käytettäväksi.

Stanssaus >

3. Viimeistely

Lajittelu ja pakkaaminen

Voimme tarvittaessa tehdä tuotteesi lajittelun ja paketoimisen (erillisen sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan).

Säilytys

Voimme tarjota säilytysratkaisuja tuotteillesi pakkauksen yhteydessä, jos paketoitu tuote on esimerkiksi tarpeen jaella pienissä erissä tai eri ajankohtina.

Jakelu

Pakkauksen jälkeen voimme myös jaella tuotteesi edelleen eri osoitteisiin, jälleen tarpeen ja erillisen sopimuksen mukaan.